Extra ajánlatunk

KELLEMES KARÁCSONYT

ÉS

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK

AJÁNDÉKOZZON 4 NAP TAVASZI LAKÓAUTÓZÁST KARÁCSONYRA ÉS MI KETTŐ NAPOT INGYEN HOZZÁADUNK

Akciónk 2023. december 31-ig érvényes és 2024. március 1-től április 30-ig terjedő időszakra vonatkozik a bérlési lehetőség. Tavaszi iskolaszünet alatt nem használható.

Az Ország-Világ útra kel, induljon Ön is

Lassan telő, halvány színet tartalmazó mindennapjainkat, egy ecsetvonással felfrissithetjük egy céltalannak látszó, szabadsággal átitatott lakóautós utazásssal.

Tervezgessünk, tervezgessünk, tervezgessünk!

De mi lenne ha ezt az együttlétet az utazás izgalmával fűszereznénk!

Higgyék el ahogy ezt a képet ide tettem, nekem is „külvágyam” lett.

Önnek is?!

CSAK LAKÓAUTÓVAL, AMIBE BEPAKOLJUK OTTHONUNK EGY RÉSZÉT, ELUTAZUNK ÉS MÉGIS MAGUNK VAGYUNK.


TÉLI LAKÓAUTÓZÁS

Tisztelt Érdeklődő!

Hidegre felkészítettünk néhány lakóautónkat, hőszigetelt felépítmény, dupla üveges ablakok,, téli gumiabroncsok, erős lakótérfűtés, forróvizes bojler, szigetelt és fűtött víztartályok, fűtött ruhaszárító a tárolóban, mind, mind a téli használatot segítik, és eligazítjuk Önt, hogy a hideg hónapokban is gondmentes legyen a pihenés.

Viszont számolnia kell több fontos tényezővel, mert a téli üzemeltetés kockázatosabb több figyelmet kíván Öntől és drágább is lehet a nyárinál. Figyelembe kell venni az időjárást, az úton és az parkolás alatt is, valamint a célponttól is nagyban függ felkészülés módja, mert nem mindegy a déli naposabb területeket szeretné felkeresni, vagy a hegyes vidék síterepei vonzák.

Ezért csak azoknak ajánlom, akik nem szállás helyettesítésként, hanem a téli környezet közelségét keresik, vagy a télből délebre utazva szeretne a tavaszi napsugarakkal korábban találkozni.

Hívjon, tervezgessünk együtt

Kéry Balázs

+3670 3907815



Májusban 5+1 és júniusban 6+1 a megmaradt helyekre 1 nap ingyenes!
+