„DIJON” Knaus BoxStar LifeTime 630

„Arany középút”

Knaus BoxStar LifeTime 630

Ez a ” Dijon” fantázianevű lakóautónk 6,3 méter hosszával rövidebb a testvéreinél, mint a „Nizza, Berlin, Lyon”, amelyek 7 méteresek, ez a lakóautó lehet egy áthidaló megoldás akinek a „Párizs” túl kicsinek tűnhet.

Közepes termete jól jön a közlekedésben, pakolásban és a fogyasztása is kedvező, 8 literrel is megelékszik, ha nem „nehéz a lába”.

4 főnek van biztonsági öves utazóhelye, viszont négyen szűkösen hajthatják álomra a feljüket ebben a lakóautóban. Hátsó részen hosszában lévő ágyon két felnőtt kényelmesen elfér, esetleg egy kisgyermek odobújhat harmadiknak. Első részben a lejjebb helyezett asztalra kerül a potágy plusz egy nem túl magas, max 170 cm-es embernek kinál alvóhelyet.

Természetesen pontosan olyan a beltér felszereltsége mint a többié. Zuhanyozó, WC, kézmosó, hűtőszekrény, főzőlap, mosogató, allóklima, hűtés – fűtés, visszaforgotható vezetőülések, stb.

Bérleti díjak

2024. évi áraink: Knaus Boxstar 630 

két hét vagy hosszabb bérlési időre vonatkoznak, lásd.: Árak, feltételek menü

03.01 – 04.30 05.01 – 05.31 06.01 – 06.30 07.01 – 08.31 09.01 – 09.30 10.01 – 11.30
26.000 Ft/nap 29.000 Ft/nap 36.000 Ft/nap 45.000 Ft/nap 34.000 Ft/nap 30.000 Ft/nap

Alaprajz:

Képgaléria a belső térről:

HÁTSÓ ALVÓTÉR

Ez a lakóautó azonos szélességű, de majd egy méterrel hosszabb mint a „PÁRIZS” elnevezésű, így kevésbé feltűnésmentes, hiszen hosszabb mint egy személyautó, de ennek köszönhetően a hátul nem keresztben hanem hosszában van a két oldalra felhajtható nagy 190 x 190 cm méretű franciaágy. Ezen két felnőtt kényelmesen elfér, de mivel 2 felnőtt és 2 gyermek utazhat, az egyikőjüknek itt hátul esetleg lehet szorítani egy kis helyet az éjszakázásra, a másik kicsi az étkezőben kialakítható pótágyon fér el. Fontos megemlíteni, hogy az ágyneműt mindig a bérlő hozza.

ELSŐ FEKVŐHELY

Ha szükséges vihet magával egy pótágyat, ha egy nem túl magas utazótársnak szükséges lenne egy plusz alvóhely, csak szembe fordítja a vezető üléseket és lejjebb helyezett étkezőasztalra téve kész is a harmadik ágy.

KONYHA-ÉTKEZŐ

A lakóautó vezetőfülkéjében az ülések hátra fordítása után az étkezőasztalt megnagyobbítva négy személy beszélgethet, borozgathat. Mellettük a gáz főzőlapon készült ételeket fogyaszthatják. A hűtőszekrény 12 voltról folyamatosan hidegen tartja a hozzávalókat. Mosogatóhoz a dizeI kazán készíti a melegvizet.

WC, ZUHANYZÓ

Nem túl tágas, de pont elégséges méretű a fürdőszoba, biológiai WC-vel, mosdótállal, zuhannyal, kisszekrénnyel van ellátva. A szükséges vegyszert a WC-hez, és specialis vécépapírt biztosítjuk, csak a törölközőjét és piperéjét ne felejtse otthon.

RAKODÓTÉR

A kétszárnyú hátsóajtókat kitárva sok dolgot tudunk bepakolni az ágyak alá, ha nagyobb raktérre lenne szükség az fekhelyeket két oldalra felhajtva növelhetjük a rakteret. Az alvóhely felett két oldalon a szekrényekbe és sok másik tárolóba is tehetjük ruháinkat, cuccainkat.

KÜLSŐ PIHENŐTÉR

Ha beparkoltunk a kempinkbe lakóautó mellett kellemes pihenőteret alakíthatunk ki, a bérelhető kempingszettel. Kiterítjük a szőnyeget hosszában a kocsi mellé és felállítjuk a kempingasztalt, székeket és kitekerjük az óriási napernyőt. Ne feledjük, hogy a napernyő igazi ellensége a szél. A vihar általában váratlanul csap le és rommá töri az árnyékolót, ezt a kárt megelőzendő mindig tekerjük vissza amikor nem vagyunk a közelben, vagy alszunk. Ha még a villany grilsütőt is elhoztuk, neki is állhatuk egy kis sütögetésnek.

 

Nézd meg a többi lakóautónkat is:

„MONACO”

Chausson Limited 727 GA

FRANCIA ELEGANCIA

7,5 méter hossz, 5 ülőhely, 5 alvóhely

Kiknek ajánljuk?

Azon bérlőinknek akiknek fontos a kényelem, a hatalmas beltér, bőséges ülő és alvóhely, ebben a limitált kiadású luxus lakóautóban ezek mind megtalálhatóak.

33.000 Ft/nap-tól

„NIZZA”

Chausson Welcome 627 GA

GURULÓ LUXUS

7 méter hossz, 5 ülőhely, 5 alvóhely

Kiknek ajánljuk?

Egy 5 fős kisgyermekes család, vagy 4 felnőtt, télen-nyáron biztos útitársra talál ebben a pompás lakóautóban.

29.000 Ft/nap-tól

„BERLIN”

Dethleffs Trend T6717

ELSŐ OSZTÁLY NÉGY KERÉKEN

7 méter hossz, 4 ülőhely, 4 alvóhely

Kiknek ajánljuk?

Akik négyen utaznak, egy négy fős család vagy két pár. Nagyméretű alvóhelyek es jól variálható beltér.

29.000 Ft/nap-tól

„LYON”

Chausson Flash 624

PRAKTIKUM ÉS HARMÓNIA

7 méter hossz, 5 ülőhely, 5 alvóhely

Kiknek ajánljuk?

Ez a többi 7 méteres lakóautónktól, mint a „LYON” és a „BERLIN”, a belső elrendezésben különbözik. Itt a hátsó kétszemélyes ágy kereszben van és nem hosszában, ezzel a beltér és a fürdőszoba megnőtt. 4 fő esetleg 5 főnek megfelelő.

29.000 Ft/nap-tól

„PÁRIZS”

Chausson Twist V594S

FÜRGE ÚTITÁRS

5,4 méter hossz, 4 ülőhely, 2-3 alvóhely

Kiknek ajánljuk?

Akik szeretik, – leginkább ketten -, a többmegállós, mozgalmasabb útjukat alacsonyabb költségekkel megtenni, egy szinte személyautó méretű lakóautóval városokat látogatnának, ezért megelégszenek szűkösebb, de csodás, mindennel felszerelt beltérrel.

26.000 Ft/nap-tól
Májusban 5+1 és júniusban 6+1 a megmaradt helyekre 1 nap ingyenes!
+